Brutale kraai grrrrrr

Vanmorgen weer op tijd op, normale werkdag. Johannes heeft al paar dagen (sinds woensdag de nieuwe vulling is geplaatst) kiespijn, de pijn wordt niet minder eerder erger dus bellen we de tandarts, maar die is op vakantie dus via hun doktersdienst een vervangende gebeld, geen contact je moest antwoordapparaat inspreken. Dat dus gedaan want ik denk dat er een ontsteking onder zit gezien zijn pijn beschrijving. Maar goed einde van de dag heeft de noodtandarts niets laten horen, morgen maar weer proberen.

Ik vervang de mezenbollen voor in de tuin en zit te genieten van de mussen, koolmeesjes die ervan eten tot de kraai komt…..zo groot en hij land boven op de paal en nee hij neemt geen hap maar  rotzooit aan de bol tot de haak uit de paal schiet en hij vliegt weg met de bol  een hele mezenbol en gelukkig valt de haak op de grond. Goed maar weer een nieuwe opgehangen en een paar uur later doet hij dezelfde truc weer, hmmm hier eens over nadenken in ieder geval lijm halen om de haken goed vast te maken ipv alleen erin steken, want zo raak ik ze dus kwijt. Maar goed de kraai heft blijkbaar honger en ik gun hem ook wel een bol maar niet op deze manier.

Facebook stuurt mij net de melding dat ik geblokkeerd ben wegens wangedrag door gebruiker Wim Botter. Wim Botter is raadslid Leefbaar Lelystad. Heel fijn maar ik heb me niet misdragen, hij blokkeert me omdat hij de discussie met Johannes niet aan kan. Dus Johannes is mijn man en dus blokkeert hij mij en Facebook geeft mij tik op de vingers om niets bedankt Wim! Ik vind het prima gezien ik uit de partij ben dat mensen mij van Facebook afgooien of om welke reden dan ook, maar me om deze reden mij te laten waarschuwen slaat in mijn ogen nergens op. Maar goed is wel prima zo ik heb Facebook zijn mail beantwoord en uitleg gegeven, want ik heb geen behoefte mijn Facebook door dit soort  streken kwijt te raken of op inactief gezet te worden daarvoor heb ik teveel mensen erop die ik wel graag volg.

Verder doe ik rustig mijn dingen die ik altijd doe en maak lekker eten en dan is het zover eindelijk is het zover seizoen 6 van Games Of Thrones! spannende eerste aflevering heerlijk wordt weer elke week genieten.  Na wat tv douchen en bed in, slaap is goed en hopelijk weer een goede nacht.  (niet mijn foto maar van google)

 

 

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie