Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

23apr/160

Ina en TMiek jarig!

Vandaag beetje uitgeslapen niet echt lang tot half 9 want er kwam pakketpost. Johannes heeft zomer kleren nodig voor werk, tja in Dubai is het erg warm. Daarna zijn we naar Ina gegaan. Het was gezellig met Inge, Gerben, Feline, Hanneke. Hanneke en ik hebben lang staan praten over onze lichamen en dat deed me goed. Verder over koetjes en kalfjes en gewoon gezellig. In de zon voor de deur staan roken en kortom het was erg gezellig. We aten van een grilplaat erg lekker vlees, groente en stokbrood. Na het eten nog een heerlijk ijsje en koffie end an is het alweer bijna 22.00 uur als we terug gaan naar huis Ik ben totaal op en doodmoe, maar dat heb ik er voor over dus thuis direct douchen  en slapen. Gelukkig is het morgen rustdag.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.