Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

15apr/160

Op naar weekend met Lianno

Sjoerd kwam ook vandaag, maar nu voor ons huisje. Alles lekker schoon en samen aan de koffie gezeten. Ik heb verder lekker op de pc gewerkt, opgeruimd in huis, dieren verzorgd en plantjes gedaan. De mussen hebben nu ook het mooie eethuisje gevonden in de tuin en het is er druk met mussen, merels, duiven en koolmeesjes. Het is weer heerlijk om naar te kijken. Nu wachten op warmer weer dan kunnen we het koestuin gedeelte in gebruik nemen. De dotter bloeit nu ook in de vijver, heerlijk de gele bloemen. De vissen zijn ook weer helemaal terug, alleen heb ik nog geen jonge kikkers gezien, terwijl er vorig jaar heel wat rond huppelden  na de kikkerdril. We wachten het rustig af. In de avond lekker tv gekeken en we gaan op tijd slapen, morgen komt Lianno.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.