Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

13apr/160

Infuus en Facebook gedonder

Niet zo vroeg op vandaag ivm infuus goed uit gerust. Ik was beetje te laat op maar ok ik heb ook infuus dus dan begin ik altijd wel rustig maar wilde vandaag een en ander doen.  Na de lunch is er infuus en alles loopt gesmeerd en we eten gezellig samen chinees. Ik kijk naar de originele film Grease uit 1978 heerlijk!  als ik dan na infuus naar mijn Facebook ga is het weer zover ze hebben hem tijdelijk geblokkeerd om welke vage reden, om mij te beschermen. Ik heb dit al vaak gehad en ik moet ook regelmatig vanwege veiligheid mijn wachtwoord wijzigen als ik wil inloggen en daarom had ik tweede email opgegeven, mijn mobiel en veiligheidsvragen maar ja daar vraagt hij nu niet op ik krijg 5 keer 3 foto's te zien van vrienden en moet weten we ze zijn. Mijn hemel de meeste ken ik alleen van internet en ik heb  980 vrienden dit gaat dus niet lukken! Poging 1 poging 2 en dan moet ik uur wachten, Hourly limiet ja ja dat wordt dus  wel langer want na een 2 uur nog niet mogelijk...ik wordt heir zo moe van waarom heb ik mijn mobiel gekoppeld,  ja om mijn account sneller terug te krijgen net als de veiligheidsvragen....maar geen van die dingen werkt! Morgen maar weer verder, maar het is erg irritant en FB helpdesk lachertje doet geen moer! Nou ja we zien wel en anders maar niet meer op mijn meisjesnaam een account. Nu heerlijk slapen was vermoeiende dag en morgen nieuwe dag.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.