Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

28mrt/160

Mooi cadeau van de oude buurtjes

Vandaag tweede Paasdag en eerst lekker uitgeslapen en rustig aan de koffie. Dieren verzorgd. In de middag zijn we naar de oude buurtjes gegaan, wij hebben hun pc omgezet naar Windows 10 en opgeruimd. Ze zijn er erg blij mee. We drinken gezellig koffie met heerlijk appelgebak en kletsen bij. Het is lang geleden dat ik hier was veel te lang, maar goed omgekeerd ook en het maakt ons nu dus blijer om weer eens rustig bij elkaar te zitten. We krijgen een heel mooi vogelvoer huis dat Herris zelf heeft gebouwd en hij komt het nog brengen ook, zo blij mee erg mooi. Hij had er zelf al een in de tuin en ik had gezegd gaaf dat wil ik ook en  kijk nou ik heb er ook een! Heel erg bedankt Herris en Ria! Zie foto hier beneden, hij komt op andere plek te staan, maar dat moet eerst even voorbereid worden komend weekend. Johannes moest ook nog even aan het werk maar dat was snel gedaan.

In de avond samen aan de kaasfondue bij de tv en dan is de dag weer om, morgen weer werken voor Johannes en Sjoerd is er dan weer kortom  normale leven.

 

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.