Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

26mrt/160

Dagje Lianno

Vandaag op tijd op gestaan en al vroeg vertrokken om Lianno op te halen. Het was erg mooi weer lekker zonnig. Toen we thuis kwamen eerst een heerlijke Paasbrunch gegeten, ook la is het nog niet echt Pasen, maar ja nu is Lianno er dus wat vroeger. Daarna zijn de mannen de tuin in gegaan, tuin set is door Lianno met hoge druk reiniger schoongemaakt, daarna het voor terras en deel pad, de rest komt later. Lianno en Johannes hebben nu ook mijn stukje moestuin ingericht, met hoge bakken en in het gaas komen bakken te hangen en Johannes gaat nog ene pergola bouwen om het moestuin deel. Moeders kwam ook nog gezellig langs, topper op de fiets met de harde wind. Daarna lekker gegeten Tabouleh, en Lianno vond het heerlijk. Couscous met hete kip. De dag vliegt altijd om en dus weer op weg naar de groep en dan door terug naar huis. Het was een super leuke dag en Lianno en Johannes hebben veel gedaan en de tuin begint er nu weer super uit te zien. De nieuwe kikkers maken het goed, in de nacht zingen ze volop ik ga het wel een keer opnemen als ik laat op ben. De andere kikkers zingen overdag dus nu altijd kikkermuziek. We weten zeker dat het dus een boomkikker soort is maar welke geen idee. Ze zijn mooi en zien er lief uit en verstoppen zich heerlijk tussen alle planten.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.