Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

25mrt/160

Dampsy jarig en nieuwe kikkers

Vandaag is broertje jarig alweer 41 jaar! Vanmorgen op tijd op Sjoerd kwam en dus schoon huisje, gezellig aan de koffie n  uiteraard tijd voor nieuwe kikkers. Gisteren hebben we van Rene zijn 10 kikkers overgenomen, hij ving ze op voor zijn vader, maar dat kon niet zo blijven en dus vroeg hij of wij ze wilden hebben. Foto gekregen en het is een Afrikaanse Regenwoud Kikker een of andere boomkikker lijkt het, maar we zijn druk op zoek naar de exacte naam. We weten dat onze bak geschikt is en hoe  ik ze moet verzorgen en de naam komt wel ze zitten nu goed en krijgen prima leven, het zijn er 10. Vandaag even er voor gaan zitten om ze mooi op de foto te krijgen. Klik op foto voor originele grote, zie je de kikkers beter

Verder vandaag rustig mijn ding gedaan, ik zou naar Pray for the world gaan, maar op het moment dat we weggingen kwam er telefoon werk Johannes en spoed, dus helaas geen tijd meer om zelf te gaan of taxi te regelen en heb ik thuis  maar kaarsje gebrand en er stil bij gestaan. Het eten gemaakt en gegeten en Johannes werkte door tot 19.00 ipv stoppen 16.00 uur. Hoort erbij. Toen zijn we naar Dampsy gegaan dit was voor het eerst dat ik in zijn huisje was, erg leuk ingericht en mooi huisje. Er waren veel vrienden van hem en ik kende er wel een paar ne het was gezellig. Dampsy had mijn tomatensoep gemaakt, die maakte ik vroeger zeer regelmatig en ik moet zeggen goed gedaan broertje smaakte perfect, ok je was completa vergeten maar hij was heerlijk! Op weg naar huis moeders lift gegeven en nog even gerommeld thuis met koffie.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.