Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

21mrt/160

Knopen hakken!

Vandaag laat op , na een zeer slechte nacht! Er speelt hier veel maar ja wanneer niet. Mijn lijf houdt me gevangen en spanning, stress en teveel doen rekent mijn lijf hard met me af, dus we gaan knopen hakken, hoe moeilijk ook maar als ik dat niet ga doen dan wordt de prijs voor bepaalde dingen te hoog. Ik ga op bepaalde vlakken mijn poot kaars recht houden en ook daar zal een prijskaartje aan zitten, maar dat moet dan maar. Sommige dingen kan ik simpel weg niet verbeteren of oplossen en hoe pijnlijk en verdrietig ook ik moet het dan maar loslaten en hopen, bidden op een goede afloop. Vandaag begint de Lente heerlijk hier heb ik naar uitgekeken! Nu knopen hakken en met frisse moed op weg naar de zomer.

De dag vloog voorbij, We hebben in de terraria nieuwe en andere planten gedaan. De sansevieria is goed gekeurd door onze Daggekko's. Kijk de stoere kerel eens mooi zitten! Ze kleuren goed bij elkaar! 1936366_1118064908228280_5344142622045311811_n

Verder de gewone dingen gedaan, moe zijn, spelletje doen, prijsvragen invullen, eten koken en tv kijken. Verder lang overleg via telefoon gehad met de mentor van Lianno over de bezoekregeling. Hopelijk morgen duidelijkheid. Dan is de dag om tijd voor hopelijk een betere nacht.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.