Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

18mrt/160

Buurtjes op bezoek

Vanmorgen vroeg op Sjoerd kwam, erg gezellig zoals altijd en schoon huisje. We hebben dit keer veel gehad over afval scheiden, want tja hij gaat natuurlijk mij helpen met wegen, goed scheiden  want hij ruimt ook op en dat doet hij dus dan ook erg precies en daar ben ik erg blij mee.  Daarna rommel ik op pc spelletje, prijsvragen en gewoon lekker bezig zijn., Dan een gesprek met jeugdzorg en dat krijgt een vervolg ergens de volgende week.

In de middag komen Herris en Ria de oude buurtjes van de Kustrif langs, heel gezellig al tijdje niet gezien en nu kwam het even zo uit. Herris zijn pc moet over naar windows 10 en dat gaan wij even doen bij ons thuis, dus de pc is er nu en hopelijk na het weekend klaar. Maar goed we kunnen rustig aan doen zeggen ze maar ja je wil toch zsm af  hebben maar is wel druk weekend. Helaas gaat bezoek met Lianno dit weekend niet door dus zondag hebben we nu niets en gaan we er dan mee aan de slag. In ieder geval samen koffie gedronken en het was even erg gezellig om bij te kletsen.

Johannes heeft deze week twee avonden tot heel laat in calls gezeten en dus kon hij vanmiddag op tijd stoppen en zijn we even naar tuincentrum Almeerplant geweest voor nieuwe planten in het terrarium. Het was trouwens erg koud buiten brrrr. We zijn geslaagd en nu moet de boel nog in de bakken worden gepoot maar komt goed gaat Johannes ergens dit weekend doen.

In de avond lekker tv gekeken en dan is deze dag weer om, op tijd naar bed morgen lange dag en de crematie van Hans. Vandaag ook nog even gebeld met de buuf om te zien hoe het ging en haar te feliciteren, want hoe dubbel is het haar dochter is vandaag jarig.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.