Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

17mrt/160

Weer een dag verder

Vandaag redelijk op tijd uit bed, verkoudheid is weg gelukkig en eindelijk ook het hoesten is over. De AH komt boodschappen brengen en jawel weer nieuwe moestuin plantjes dus die gaan we later inzaaien. Zo verder van alles gedaan vandaag en nu weer helemaal op. Was gedaan, dieren verzorgd, bezig geweest voor de bewoners Noodopvang, forum bijgewerkt en spelletje gedaan. Nog even eten koken en dan lekker op de bank zitten, het bezoek wat we hadden gepland naar AlmeerPlant komt ergens volgende week wel, nieuwe planten voor terraria halen. De kaart over Hans komt erg mooi en de tekst raakt me diep. Zaterdag crematie. San is erg blij en super verrast door de grote bos tulpen die ik stuurde voor haar nierdag, verjaardag en schoondag. Het is je gegund lieve San tot snel!  Belmoment met Lianno en die is erg blij met een en nieuw speld at hij net heeft gekocht. Door omstandigheden gaat het bezoek van zondag nu niet door volgende week met zijn mentor overleggen hoe en wat.  Ik ga in ieder geval heel vroeg plat, ben echt op.

 

 

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.