Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

16mrt/160

Infuus nummer 199

Vandaag weer infuus, beetje laat maar ach dan kan ik langer uitslapen en goed uitgerust beginnen. Nieuw vat ontdekt heerlijk geen uitslag en in een keer erin. Infuus klaar en lekker gegeten , dit keer uit India echt zo lekker. Ik hoor dat dit infuus nummer 199 is dat deze verpleegkundige bij mij thuis doet, volgende keer dus 200 wow dat is best wel veel en al hele tijd. Ik ben erg blij met deze verpleegkundige!  In de avond dan niet veel meer want ik ben erg moe en beetje raar in mijn hoofd. Ik wil eigenlijk al tijdje San bellen maar komt er niet van  gelukkig begrijpt ze dit en dat is echte vriendschap wel contact via sms. Mijn lijf houdt me gevangen door al zijn beperkingen en in tijden als deze valt dat me erg zwaar. Ik wil er zijn voor iedereen, mensen helpen en nu zeker Olga en tja ik kan maar weinig, ik kan er zijn luisteren en meeleven. De mensen vinden dat prima uiteraard maar ik niet ik wil een gezond lijf en meer doen maar ja dat is niet zo komt ook niet dus  ik moet er mee leren leven en dat is een hele moeilijke les! Op tijd naar bed morgen nieuwe dag.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.