Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

12mrt/160

We gaan weer aan de slag met moestuintje

Vandaag zaterdag en dus lekker rustig aan doen. Uitslapen en aan de koffie, dieren doen. In de middag gaan we naar de Intratuin even shoppen en een plantje halen voor buuf Olga die vandaag terug komt uit Dubai. We zien mooie bakken voor moestuintje, heel mooi want ze zijn hoog en dus kan ik er zelf bij. Ik heb er dus twee gekocht voor oa tomaten en ben erg benieuwd de eerste zaadjes zijn gezaaid. De bakken zijn hoog, groot en met deksel dus erg handig en het water dat er teveel si wordt door poten afgevoerd. Dat laatste houdt in dat ze dus echt buiten moeten staan.

In de avond lekker wat tv gekeken naar onze favoriete serie van dit moment Once Upon A Time. Dag snel weer om morgen weer een nieuwe dag. Johannes rommelt nog klein beetje met hoesten en ik ga nu ook eindelijk beter, duurde even maar nu snel op weg naar de lente.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.