Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

4mrt/160

Maartse buien

Langzaam maar zeker knap ik weer op, verkoudheid bijna weg nu alleen nog keelpijn en schorre stem. Ik hoor overal om me heen dat men verkouden, grieperig is dus zal wel met tijd van het jaar te maken hebben. Ik rommel in huis en doe rustig mijn dingen. Ben wel erg moe en heb behoorlijk last momenteel van de polsen, even niet breien dus. Liep heel erg achter in het forum en er was weer eens lek in software dus daar zijn we mee bezig geweest, Johannes heeft beveiliging aangepast en de software up to date gemaakt tegen het lek en ik ben druk met de inhoudelijke kant bezig en weer bijna bij.
Afgelopen woensdag had ik infuus, prik in onderarm lukte niet dus jawel in mijn pols, gaat ook steeds beter, dit is een zeer pijnlijke plek om te prikken voor iedereen, maar goed er zit nu zo'n mooi vat dat moeten we gewoon gebruiken. Dit was de tweede keer daar en beide keren ook geen uitslag dus das helemaal fijn. Het went ook dat pijnlijke prikken dus pijngrens omhoog en door gaan. Verder liep alles weer op rolletjes en uiteraard gezellig samen gegeten.
Met de dieren alles in orde en we wachten allemaal op de lente, warmte en nieuwe plantjes, eieren kortom het is tijd voor zon! Nu sneeuwt het en het blijft gelukkig niet liggen, maar alles is wel erg nat en grijs buiten, wordt een mens niet vrolijk van.
Mezelf verwend met twee lieve knuffels van de AH, ze zijn erg lief en voor Pasen, hat haasje heeft echt zakje op rug voor eitjes.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.