Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

18feb/160

Eindelijk nieuwe telefoon en alles werkt!

Vandaag weer op tijd op, Kuifje gedaan en de andere dieren. Lekker spelletje en prijsvragen. Dan komt eindelijk de nieuwe telefoon, dus aan de slag met aansluiten en gelukt. Behalve de snoeren en oortje. Vervolgens alle nummers overgetikt wat een werk zeg, maar ook gelukt en dan naar tweede handset gestuurd, helemaal tevreden. In de middag is moeders er ook gezellig en dan bel ik broertje, Dampsy komt en werkt de kabels weg en probeert of hij oortje aan de praat krijgt. Lukt niet maar later lukt het moeders en mij wel dus alles draait. Goed dat hebben we dan ook weer gehad en opgelost, nu zien of het blijft werken. Melisa komt ook weer gelukkig en dus alles aan kant. Dan eten moeders en ik samen patat, bitterbal en frikandel ik had ijs besteld maar 1 en niet 2 maar had zelf geen zin meer, te vol. In de avond even gebeld met Nienke nu kan het weer heerlijk. Nog wat tv en ik ben inmiddels erg moe en duik nu echt mijn bed op tijd in, alles kost wel veel energie. Nu ik alleen ben helemaal maar belangrijkste is dat ik alles op los.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.