Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

14feb/160

Een heerlijke zondag met Elisabeth en Erik

Vanmorgen op tijd opgestaan en ja inderdaad beetje spierpijn in de armen na het gebeuren van gisteren, maar dat gaat wel weer over. Ik rommel wat in huis en goed in het weekend krijgen alle reptielen hier altijd levend voer of te wel wormen en krekels. Die laatste vind ik maar niets. Als ze in afgesloten bak zitten en dat leuke geluid maken prima maar ze pakken met de hand pffff
Nu Johannes er niet is zou ik hulp vragen, maar het zijn mijn beesten en wat kan zo'n beest van een cm nou doen? Precies even rustig gaan zitten plan bedacht en beesten compleet verzorg, vers water, eten, gelei helemaal blij met mezelf. Ik heb gewoon lege oude krekel bakjes gepakt beesten gevangen met de hand (YES) verdeeld en met gesloten bakje per terrarium uitgedeeld.
Alles is nu opgevoerd en dat klopt want deze week komt er weer nieuw binnen dus meteen de bewaar bak maar schoongemaakt en klaar gezet. Het sneeuwt hier vandaag bijna heel de dag, wel schattig om te zien en het is natte sneeuw dus direct op de grond weer weg. De mussen hebben honger dus dan toch maar door natte sneeuw de mussen bollen geven er zit een hele zwerm dus dat vind ik zielig. Dan komen Elisabeth en Erik ze hebben allemaal spullen bij zich en we gaan gezellig gourmetten, heerlijk en ze hebben een speciale saus bij zich nou die bevalt super om je vingers bij af te likken. Zij maken alles klaar, dekken de tafel en dan heerlijk eten en we houden veel over, maar dat is goed voor  een volgende maaltijd. Ook nu ruimen ze alles op  en de vaatwasser vol en direct aan. Echt zo fijn en luxe, ben echt verwend door ze. Einde van de avond gaan ze weer naar huis, heel erg bedankt, dit was een top avond.

 

 

 

 

 

 

 

Net voor we gingen eten belde Ziggo, op zondag nog wel goed gesprek en dinsdag komt de monteur die moet wederom nieuw modem instaleren. Hopelijk is dan het probleem weer opgelost en dan wel definitief en net zoals na nieuw modem op 15 januari jl. Ze denken dat er iets kapot is op de printplaat van modem, ik volg het allemaal niet meer modem is binnen gekomen, opgehangen en pas 3 weken jong dus  schiet mij maar lek, maar goed als mijn telefoon het maar weer doet, want nu zit k sinds vorige week woensdag weer zonder.

Nog eve op face time met Johannes en dan snel naar bed, morgen naar Reade voor controle.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.