Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

13feb/160

Olga en meneer van 112 Lelystad bedankt!

Vandaag liep alles  anders.....
Na opstaan uiteraard Kuifje, dan koffietijd en spelletje, mail en prijsvragen. Sjoerd kamt koffie drinken heel gezellig bijkletsen en even naar zijn table gekeken en toen ging hij weer naar huis. Gelukkig hersteld hij goed. Nu is alleen zijn hond erg ziek die brave vissers die alles laten slingeren  bah  en de hond heeft kippenboutjes binnen gekregen en is nu goed ziek hopelijk hersteld die snel.  Als Sjoerd weg is wil ik even wat gaan lunchen, ik sta op en voor dat ik het realiseer lig ik languit op de grond.......boem niets gebroken maar ja zie maar weer eens omhoog te komen  ik doe van alles maar ben net een vis op het droge en dus kruip ik langzaam naar bureau en pak de mobiel, tja huistelefoon werkt niet he? Ik bel Olga en die komt direct we proberen van alles wat ik bedenken kan maar lukt niet, dus zei belt 112 en er komt een meneer voor hulp en samen lukt het ons me op de voeten te krijgen, lijk wel een schaap als die omvalt heeft die duwtje nodig om op de poten te komen anders sterft die, maar met klein duwtje staat het en rent het weg, net als ik toen ik stond was het probleem opgelost. Johannes belde net via Face Time toen ik de telefoon ophing met Olga en dus was hij er live bij en via de beveiligingscamera in huis kon hij alles volgen...home video's want geloof me als ik als Miss Piggy lig dan is dat geen fraai gezicht om het omhoog te zien koen in zwaar gevecht. Moe en beetje kortademig zat ik weer op de stoel, niets gebroken kleine schaafwond op de duim en een gevoelige rug maar goed  gelukkig alles ok dankzij de hulp.
Olga bleef nog even en ging daarna weg, belde einde van de middag even om te zien of alles nog ok was en dat is zo.  Nog even met Johannes rustig napraten op face time en ik bel ook tante Wil nog even. Dan rommel ik op pc spelletje, prijsvragen en gewoon mijn ding. In de vond maak ik gehaktballetjes in Toscaanse saus met rijst en mais erg smakelijk.  Nu lekker wat sport op tv en straks warme douche en slapen, morgen hopen dat ik niet al te veel last heb van rug en spieren maar dat denk ik niet. Morgen komen Elisabeth en Erik heb ik erg veel zin in!

Ik weet geen naam van de dienstdoende ambulance man die kwam van 112, maar voor u en Olga bedankt!

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.