Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

9feb/160

Zoveel lieve mensen om me heen!

Vandaag wederom op tijd op, tja Kuifje zou zeggen  te laat ik wil om 7 uur eten en naar buiten, maar dat gebeurt dus nu rond 9 uur. Sorry lieve kater maar ik ben niet zo snel als het baasje is. Vandaag Wel zorg gebeld en gevraagd of ze even langs konden komen om de stoel iets lager te maken en dat is die middag ook gebeurt nu kan ik goed zitten en heerlijk trippelen door het huis.  Gisteren sprak Elisabeth en ik  zei dat het allemaal wel goed zou komen maar was erg emotioneel en ik zie op tegen het weekend. Kreeg ik vanmorgen heel lief sms'je Erik heeft zijn rooster omgegooid zodat ze samen op zondag hier kunnen zijn en dan komen ze koken en eten. Hoe lief is dat. Het is niet omdat het Valentijn is, want dat is bij ons elke dag wel zo, maar meer omdat het die dag precies 3 jaar geleden is dat ik in kunstmatige slaap werd gebracht en tijdelijk een Doornroosje was. Door een griepje met longinfectie kwam ik op de IC en mijn lijf was op en ik te moe en ziek en dus was dit de oplossing, ik heb geslapen en werd erna gelukkig goed en beter wakker maar het heeft een grote impact op je, nou ja je kan het allemaal terug lezen in dit blog in 2013 zie archief. Nu Johannes dus twee weken op reis is voor zijn werk, moet ik zeggen dat het emotionele (huilbuien) na zondag zijn gestopt en ik me eigenlijk wel vermaak en red. Het kost wel allemaal wat meer energie maar dat haal ik in de nacht wel weer in. Ik heb veel lieve familie, vrienden en  buren om me heen. Johannes sms't  elke lunch even en in de avond bel ik hem. Ik heb nog oud abonnement van UPC dus ik mag onbeperkt binnen EU bellen voor 10 cent per gesprek.  Nou lekker half uurtje kletsen en dat kost dan 10 cent  moet kunnen HA HA. De buurvrouw doet de containers, ben ik erg blij mee, verder komt natuurlijk de hulp twee keer per week om de boel te doen en ik doe wat ik altijd doe in huis dieren, was, kleine dingen. Vandaag was zo weer om en Johannes maakt het goed is nog steeds erg verkouden maar alles gaat prima in Southampton. Morgen komt tante Wil gezellig, zoals we vaker doen even kletsen, spelletje doen en gewoon gezellig dag. Nienke nog eve gebeld want dat is mijn steun en toeverlaat, heerlijk zij heeft aan half woord al genoeg en het gaat gewoon goed nu, maar het is altijd erg leuk en gezellig aan de telefoon. Nu douchen en bed in.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.