Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

2feb/160

Voor 100-100-100 dagen we 100 mensen uit om 100 dagen lang 100% afval te scheiden.

Wederom niet echt bepaald netjes op tijd op, maar goed dat hoort erbij zullen we maar zeggen. De gemeente belde me terug  als het lukt deze week nog doeltjes maar in ieder geval voor 18-2, we zijn benieuwd.

Dan gaat de telefoon een mevrouw, o het is het rayon hoofd van WELzorg. Ze heeft op sociaal media en mijn weblog over mijn boosheid gelezen en wil kijken of ze het kan oplossen. Dus vraagt ze me wat is uw probleem?
Ik schiet in de lach en dat ergert haar, maar ok ze had het toch gelezen? Nou mijn probleem is dat vandaag weer een termijn afloopt van een week waarin jullie 100% zeker een leenstoel zouden leveren afspraak met Ohra maar helaas geen stoel......
Ze antwoord ja maar een elektrische binnen rolstoel hebben we niet op voorraad, dat is mooi want ik wil geen rolstoel ik wil een trippelstoel daar is de aanvraag voor..... ze zegt o maar die staat hier ook op voorraad euh ja mevrouw dat weet ik die staat er altijd is namelijk standaard stoel uit jullie standaard pakket en ik wacht er al op sinds 4 januari hoe moeilijk is het toch?
Nou ze vraagt of ze mag kijken om het op te lossen en of ze mag terug bellen ja hoor maar ik garandeer niet dat ik niet weer geïrriteerd mijn stem zal verheffen als u met onzin terug belt......
Vervolgens krijg ik preek over dat ze uit goede trouw belt en het wil oplossen en het jammer vindt dat ik boos ben en negatief over hun post, nou mevrouw als jullie je werk goed zouden doen hoef ik niet negatief te posten dus ik wacht wel weer af en tijdens het wachten heb ik WELzorg(en)
Het wordt al weer aardig mens erger je niet! We gaan weer afwachten en ik zet een en ander op twitter en bel geërgerd naar Ohra over deze ontwikkeling. Nu maar weer afwachten. Eind van de middag belt men weer en vrijdag meer nieuws. Op Twitter beide met excuus en we zullen zien wat het uithaalt want dit is zo vermoeiend en energie verspillend.

Er is een  uitdaging op komst en ik heb me aangemeld, zoals de title al zegt:" Voor 100-100-100 dagen we 100 mensen uit om 100 dagen lang 100% afval te scheiden." nou ik doe mee! Op hun actie site 100-100-100 kun je er alles over lezen. Ik heb er zin in, ik doe uiteraard allang veel maar eens zien of het nog beter kan.
Knipsel

Goed verder mijn dagelijkse dingen dieren, spelletje, prijsvragen en dan douchen en bed in.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.