Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

31jan/160

Dagje Lianno, Ilja en Nienke

Vanmorgen vroeg op, het is de dag van Lianno dus. Ilja gaat mee om hem p te halen en Nienke blijft op ons wachten en ruimt  heel fijn alles op. Bedankt daarvoor. Lianno is er klaar voor zijn nieuwe mentor komt even hallo zeggen en dan gaan we snel naar Lelystad. Daar aan de koffie en dan bellen we via Face Time Moeke 2 en zingen we lang zal ze leven en ook daar is het al gezellig met moeders, Twil en Tmiek. Heerlijk Face Time ben je er echt even ipv alleen geluid. De dag vliegt om de kids vermaken zich heerlijk met mine craft en hun mobiel en wij met kletsen en spelletje. Ondertussen regel ik eten en dan eten we samen. Na het eten wat helaas bijna 45 minuten kwam dan besteld  moesten we weer gaan rijden, eerst naar Nienke en Ilja afzetten op CS en dan door naar de Glind. Lianno viel  a la minuut in slaap die was compleet op. Dan weer terug door de regen naar Lelystad, het is elke keer lange zit 4 uur p een dag in de auto maar met alle liefde voor onze kanjer. Thuis nog wat gedronken, spelletje gedaan en dan douchen en bed in, laatste week voor Johannes naar Engeland gaat dus nog wel wat zaken te regelen., Maar goed dat is pas over een week eerst deze eerste week van februari maar doen, HA, infuus en Melisa staan in de agenda.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.