Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

30jan/160

Heerlijke lunch bij Harrels met de moeders

Vandaag beetje op tijd op, het is nu zaterdag en mijn lichaam is nog moe maar wanneer niet. Vandaag gaan we lekker naar Harrels om te lunchen met de moeders. Dit is ons verjaardagscadeau voor Moeke 2. Het is nat buiten en koud maar binnen lekker warm, gezellig en heerlijke broodjes.  Na de lunch gaan we even rondje winkelcentrum om te kijken en shoppen. We hebben een tondeuse gekocht voor Kuifje. We hadden al een dure ooit maar daar sprong elke keer de kop uit elkaar, erg irritant en dure miskoop, maar deze was 15 euro en we zijn er zo blij mee. Kuifje vindt deze niet eng en blijft lekker liggen en alle klitten zo weg super.  Na het shoppen thuis aan de koffie en kamers klaar maken voor de logees. Alle bedden samen verschoond en dan komen Nienke en Ilja, Johannes pikt ze bij CS op. We bestellen lekker fast food en het is erg gezellig. In de avond kletsen we lekker en spelen spelletje. Nienke krijgt een oude tablet maar die is perfect voor het spel Hay Day wat ze nu ook speelt door ons, leuk zij blij  en samen hebben we veel lol. Dan bedtijd morgen lange dag.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.