Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

28jan/160

Uitvaart Henk

Vandaag op tijd op,  Camiel is er al even voor 10 uur en we drinken even koffie. Camiel heeft lekkere Mango cake gemakt en  na de koffie gaan we op pad. Tanken en dan door naar Zwolle waar we Ellen een vriendin van Elisabeth oppikken bij CS en  het is heerlijk weer dus we roken daar tijdens wachten een sigaretje in de zon. Dan met zijn vieren door naar Stadskanaal, mooie rit we praten over van alles en nog wat. Eenmaal daar begint ook de dienst erg mooi en zeer emotioneel, na deinst met zijn allen in stoet naar begraafplaats en daar is het zonnig maar erg koude wind. Terug naar de kerk en koffie, cake en broodjes en napraten. Als iedereen weg is zijn wij er nog en praten na met de familie,  erg fijn en dan gaan we naar Lelystad terug. Een lange rit en als we thuis zijn laten we dat hun ook even weten, we bestellen eten en eten samen met Camiel. Ik had Lianno al laten weten dat we niet konden bellen dus die spreek ik morgen. Om een ur of 12 gaat Camiel naar Hilversum en wij wachten even tot hij veilig thuis is end an gaan we douchen en naar bed.

Het is een emotionele dag geweest, tranen, lach alles was er.......het is een waardig afscheid geweest en ja het was vermoeiend maar dat heb ik er graag voor over gehad om Elisabeth en Etty en de familie te steunen bij deze moeilijke dag en wij zullen er altijd zijn voor jullie! Daar zijn vrienden voor!

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.