Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

26jan/160

Welzorg in de bocht en ach wanneer ook niet

Vandaag is Sjoerd er dus niet hij weet nu eindelijk wanneer de operatie plaatsvindt dat is pas begin februari.  Hoop dat het herstel snel en voorspoedig zal gaan. Melisa die hem vervangt meld zich af wegens familie omstandigheden....dus zal het wel zo moeten zijn en besluit ik het zelf maar te doen, want van het weekend komen Nienke, Ilja en Lianno en  donderdag ben ik er niet en dan kan Melisa dus ook niet komen en vrijdag was ze vol. Kortom zelf aan de slag, badkamer en wc, keuken en dan ben ik compleet op, maar wel de boel aan kant na dagje klungelen.

Ik bel maar eens met Ohra want ik hoor niets meer over de kapotte trippelstoel, men zegt dit is te gek en duurt te lang en zij bellen dan weer met Welzorg en die belt mij en dan val ik bijna van mijn stoel. Excessen genoeg en vaak onduidelijke verhalen waarom dingen gaan zoals ze gaan bij Welzorg, maar deze slaat toch wel alles hoor.....het excuus van Welzorg........de adviseur van Welzorg weet het verschil niet tussen trippelstoel en elektrische binnen rolstoel. OMG moet toch niet gekker worden? Het erge is dat ik gewoon de slaap lach krijg aan de telefoon en maar doe alsof ik dit  lulkoek verhaal geloof maar ongelofelijk......binnen een week heb ik in ieder geval een vervangende stoel tot er definitieve oplossing is. Ik bel dan nog even Ohra om dit mede te delen en ook die mevrouw schiet vol in de lach en denkt dat ik grapje maak, nou als blijkt dat ik serieus ben vind zij het net zo  raar als ik en noteert mijn klacht en  vult verzoek in dat ik voortaan weer geholpen kan worden door Emcart even afwachten dus nu....volgende week heb ik uiterlijk leenstoel en kan ik weer goed opstaan en zitten zeggen ze.

Vanavond is de gemeenteraad maar heb de vut niet dus ik sla over..........en ga wat tv kijken en op tijd bed in.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.