Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

25jan/160

Moe en verdrietig

Het is maandag en ik kom moeilijk uit mijn bed, ben erg moe en heb last van mijn lijf, maar het mooie is het lijf ok van mij dus er is wel soort evenwicht. Het zijn rare dagen en ik raak ze kwijt. Na het overlijden van Linda overleed Henk de vader van Elisabeth en vervolgens de oma van Gerben, he tis niet allemaal dichtbij mij maar ik trek het me wel erg aan, ik voel mee in hun verdriet. Ik doe vandaag niet veel ik sms heen en weer met Elisabeth, Etty en Camiel. We krijgen de kaart van Henk en we regelen dat Camiel met ons mee rijdt en besluiten samen de bloemen te doen. Verder doe ik wat ik kan dieren en wat in huis. In de avond maak ik energie vrij en maak lekker Witlof met ham, kaas en mosterd puree uit oven en dat lukt heel goed. In de avond wat tv en op tijd bed in.

 

 

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.