Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

24jan/160

Wat je niet dood maakt je sterker!

Ook vandaag weer halve dag op bed. Er is deze week veel gebeurt en er veranderd ondertussen ook veel zoals het feit dat Johannes twee weken naar Engeland gaat en ik alleen thuis zal zijn, roept wat stress en onzekerheid op, ik heb natuurlijk altijd een hulp in huis en dan even niet. Sjoerd die voor onbepaalde tijd afwezig is voor zijn gezondheid, haalt ook een vertrouwd iemand weg voor nieuwe  hopelijk wordt hij snel geholpen en komt hij daarna weer fijn terug. Sjoerd is al lang niet meer een hulp maar een goede huisvriend van ons.
Goed de dag is bijna om en zoals vele al begrepen zullen hebben zit ik natuurlijk niet lekker in mijn vel, emotioneel als lichamelijk even niet, maar geen zorgen dat komt wel goed hoor. Alleen is fb dan laag pitje zowel op mijn tijdlijn als reageren bij jullie. Evenals prijsvragen, even geen zin in.
Heb de knop omgedraaid en vandaag weer bezig geweest voor de bewoners Noodopvang die het nog veel moeilijker hebben dan ik en dan wordt ik erg blij als ik net in mijn mail lees dat er weer iemand kan gaan sporten naar hartenlust. Heerlijk dat verenigingen in Lelystad zou vriendelijk zijn en ze binnen willen halen!  Ondertussen samen met Johannes de dieren grondig verzorgd, was weggewerkt en opgeruimd. Dus nu weer met blij gevoel op weg naar de douche en bed. 

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.