Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

23jan/160

Heerlijk even in de zon

Vandaag wam ik maar moeilijk uit bed. Vandaag was het ook zover dat de eerste samenkomst van bewoners noodopvang gingen sporten bij de atletiek vereniging, ondanks dat ik niet lekker in mijn vel zit, moe ben pijn heb schop onder mijn kont gegeven en er heen. Er ware er veel en ze genoten van het sporten, kinderen speelden met een bal en kortom een zeer geslaagde opzet en dat heeft Rob mooi geregeld en ik hoop dat ze lang zullen sporten samen. Daarna boodschap gedaan in centrum en toen naar huis. Eten gemaakt en een avondje met onze serie voor de buis Once upon a time, heerlijke serie waar sprookjes en realiteit door elkaar lopen. Morgen is Ilja zijn verjaardag maar die heb ik afgezegd, sorry knul, maar we zien elkaar volgende week en ik heb geen keuze maar ik weet dat je het met je jonge leeftijd al heel goed begrijpt.

Door het overlijden van de vader van Elisabeth komt alles rond mijn vader ook terug, veel herkenning en dat kost wel een hoop energie maar hoort ook bij het proces. Mijn vader is er al 5 niet meer dit jaar...tijd vliegt maar heelt echt niet alle wonden blijkt. Dan hoor ik dat Gerben zijn oma is overleden....weer veel verdriet bij hun en al is het goed voor haar de mensen erom heen hebben verdriet en gemis. Inge, Gerben , Feline en alle andere nabestaanden heel veel sterkte met dit verlies.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.