Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

22jan/160

Afscheid nemen bestaat niet…………

Gisteren was het afscheid van Linda, ik kende haar bijna 13 jaar via internet en telefoon en een ontmoeting, nu kreeg ik geen kaart en ben dus niet geweest. Doet verdriet na alles wat we gedeeld hebben maar is de keuze van haar familie (misschien haarzelf) en dat respecteer ik.


De vader Elisabeth had te horen gekregen dat hij na precies een maand naar huis mocht, vandaag maar  de laatste nacht ging anders, hartstilstand en het gevolg is het verdrietige nieuws dat hij vandaag overleden is. Henk werd 70 jaar en was ziek maar heeft zoals Elisabeth zegt 28 jaar extra gehad en daar is iedereen dankbaar voor. Henk was een goed mens en ook al hebben we hem helaas maar een keer mogen ontmoeten ik mocht hem direct. De strijd is gestreden en maakt plaatst voor verdriet en gemis, maar de mooie herinneringen houden Henk voor altijd onder ons. We wensen Etty, Elisabeth & Erik, Benjamin, Joachim en alle andere nabestaande heel veel sterkte toe.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.