Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

19jan/160

Ratificatie VN-Verdrag

Vandaag rustig dagje, lijf is van slag zoals vaker. Ik bel met Nienke en  we spreken af dat ze eind van de maand komt logeren met Ilja, gezellig heb ik zin in. De AH brengt de boodschappen. Verder kijk i naar de tweede kamer  ivm stemming ratificatie VN-Verdrag. In 2006 tekende men het verdrag al maar de ratificatie laat nu al 10 jaar op zich wachten en als het aan de VVD ligt gebeurt het helemaal niet! Het begint dan komt de SGP wil weer uitstel tot einde van de week ivm  nieuwe  toevoeging ongelofelijk wat een gesol had dan gewoon in 2006 ook niet getekend!  Al die mensen voor niets daar! Maar die krijgen koffie en bedankt Den Haag weer een paar dagen langer wachten en Door dit #VNverdrag niet te ratificeren DISCRIMINEERT Den Haag alle gehandicapten in Nederland! IK baal zo van dit kabinet maar goed we wachten weer rustig af en ik vrees met grote vrees dat dit einde van de week niet goed zal komen. Verder gewoon de dagelijkse dingen en dan si de dag weer om, morgen infuus.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.