Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

17jan/160

Linda rust zacht.

Vanmorgen beetje uitgeslapen en stond vreemd op, moest eerst ff goed wakker worden. Lekker aan de koffie en toen samen met Johannes de kikkerbak gaan opknappen, ieder nam een kant en plantjes erin en de kikkers blij en wij ook de bak is weer mooi. We spelen spelletje en opeens komen er allemaal privé berichtjes op fb, via het forum e zelfs mails ik ga kijken en dan is het stil...............er is iemand overleden. Ik zoek verificatie van dit bericht,  terwijl ik weet dat het zo is.

Linda Molenaar 43 jaar veel te jong overleden en laat twee mooie dochters achter.

Linda heeft een pittig leven achter de rug, was een vechter en had net als iedereen haar goede en minder goede kanten. Ik kende haar al 12 jaar  via internet, post en telefoon toen ik haar in het echt ontmoete vorig jaar bij mij thuis.  Ik had haar uitgenodigd om heir een nachtje te logeren en samen met ons naar Kenny B te gaan.  Ze had pas zware operatie gehad aan voet, kreeg een hersenbloeding en  toen het bericht dat ze acute MS had en  nu klom ze er langzaam boven op en verdiende ze leuk uitje. Het was top lees het hier.
We hebben toen een heerlijke 2 dagen gehad met veel lol en plezier en  veel gepraat over elven en alles wat er maar te sprake kwam.

De week erna gebeurde er iets en kan er ng steeds niet bij wat er nou gebeurt is maar het contact werd verbroken en ik  had een flinke kater na 12 jaar  hoe kon dit nou gebeuren, maar goed ik dacht komt vast wel weer een keer goed. Ik schreef heirover op  mijn weblog.
Op haar verjaardag (23-12 ze werd 43) heb ik vriendschap verzoek gestuurd via Facebook en dacht we kunnen dit wel een keer uitpraten, maar  niet dus, nu kan dat nooit meer en het verzoek zal onbeantwoord blijven staan.

Geeft me nu wel veel dubbele emoties maar het is leven en dat is soms raar, vreemd en zeker oneerlijk. Gedane zaken nemen geen keer en de volgende keer  zal ik zeker in dit soort gevalle gaan handelen want nu kan het niet meer, leven si kort en onvoorspelbaar, besef dat nu.

Jarenlang deelde we lief en leed en sloten dat af met  Kenny B  het waren ups en downs en ik ga de mooie dingen  koesteren en die neemt niemand ons af.

 

 

 

 

 

Linda ik hoop dat je je rust hebt gevonden waarna je zo verlangde, rust, vrede en geen pijn meer.

Amber en Tamara heel veel sterkte met dit verlies.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.