Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

16jan/160

Spontaan naar Almeerplant met moeders

Vandaag opt tijd op want de nieuwe printer komt en meteen instaleren natuurlijk, Meteen bureau's schoongemaakt en opgeruimd heerlijk nieuwe plek nu en wat is de printer cool! Goed wij zouden naar Almeerplant voor planten in de kikkerbak en spontaan vroeg ik of moeders mee wilde en dat wilde ze wel. Jammer was weld at men nog niet klaar was met afbraak kerstspullen e de winkel dus half gevuld was en veel leeg, maar goed moeders heeft nu wel idee hoe groot het daar is en zij en ik shoppen gezellig, ik heb blauwe hyacinten meegenomen en veel bromelia's voor de kikkerbak morgen gaan we die opknappen. Het was kort maar wel gezellig en Moeke 2 had mazzel want nu konden we haar meteen de bestelde koffie afgeven hoeft ze het niet op te halen. Daarna lekker smaen thuis bezocht geweest met spelletje, tv kijken en rommelen op internet. Dan si de dag verder zo om.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.