Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

15jan/160

Slechte dag, @Ziggo probleem opgelsot en @Ohra bijna opgelost

Vandaag slechte dag, maar dat is niet zo vreemd of boeiend in mijn leven, dus niet teveel aandacht voor en gewoon door gaan. Ziggo  bezorgd ons nieuw modem, spannend vervangen en hopen dat het daarna de telefoon en de rest ook uiteraard weer werkt, heb ruim 2 weken zonder gezeten en eindelijk lijkt het nu opgelost. Goed dat hoofdstuk kunnen we sluiten. Ohra belt en men biedt hun excuus aan en snappen niet hoe dit zo kon gebeuren en  hoe dan ook ze zeggen nu precies wat ze moeten zeggen en ik  wil horen, zijn ze ook voor getraind maar ok het is opgelost men erkent dat het wel hun stoel is en heeft contact gezocht met Welzorg om vervanging te gaan regelen. Nu wachten we samen op Welzorg die zou Ohra terug bellen en deed dat niet (hoe herkenbaar) maar goed er zal dus binnenkort wel iemand bellen over hoe nu verder voor nieuwe stoel. Dat hoofdstuk kan bijna dicht.
Spontaan besluit ik als mijn inkt op is van de printer om die maar eens te vervangen deze heb ik al ruim 6 jaar dus  nu andere gekocht, stom hoor is bijna net zo duur als nieuw setje inkt, morgen komt die en ik ben benieuwd. Natuurlijk is die van HP en wel de HP Officejet Pro 8620 e-All-in-One printer.

Verder een gewoon rustige middag en Melisa van  't Steuntje liet wetend at ze maandag begint, erg blij want ik wordt inmiddels beetje moedeloos van de troep (valt wel mee zegt iedereen) maar het stoort me dat ik het niet kan opruimen lees schoonmaken.
Wat tv en spelletje en na heel veel maanden eindelijk door level Candy Crush heen vlag mag nu daar uit lol en nu rustig verder met de volgende level.

 

 

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.