Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

13jan/160

Ziggo is bezig met nieuw modem (nog steeds)

Alles gaat even niet zoals ik wil,  Melisa ('t Steuntje) is ziek en komt dus vanaf volgende week. Sjoerd was al ziek en kortom zelf maar aan de slag gegaan wc en woonkamer gedaan. Schoon en netjes huis is voor mij belangrijker dan moe zijn of pijn hebben of niet weg kunnen vanavond, helaas dus niet naar avond over burgemeester. Huisje klaar en de AH Voorhof bracht boodschappen en ik had ijs in de aanbieding gekocht nou die is nu voor mij als beloning dus lekker van genoten. Ik volg het gebeuren omtrent de nieuwe kamer voorzitter en dat duurt best lang. Het stemmen moet in 4 ronde voor we de uitslag krijgen.  Tussendoor kook ik pasta met groene pesto, pijnboompitten. Lekker!  Mooi weer een dame als kamer voorzitter Mevrouw Khadija Arib heel veel succes!
Vanavond dus veel rustig gelegen/gezeten lijf was op en dan schiet dan ook niet erg op. Heb maar even gebeld met Ziggo want telefoon doet het nog niet en modem is er ook niet, lag verhaal kort men heeft de opdracht tot verzenden vorige week gemaakt en die ligt nog klaar....hoe lang kan zoiets duren? PFFF Nou ja men mag er dus volgens hun zelf 10 dagen over doen en dan moet het nog gaan  reizen kortom ik zal voorlopig wel zonder telefoon zitten. Meteen laten weten dat ik deze maand dus niet zal betalen voor telefoon gezien die niet werkt, nou dat is goed zegt Ziggo maar dat zien we pas achteraf als het opgelost is, ook goed maar mag toch hopen dat ik voor februari telefoon terug heb. Verder ook vandaag geen nieuwtjes....alleen nog een leuke dvd gewonnen

 

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.