Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

9jan/160

Naar de Orchideeën Hoeve.

Goed vandaag op tijd op Wehkamp komt de kleren brengen en jeetje wat  erg alweer hetzelfde probleem bestel 50 en krijg 42 voor een mannenboek is dat heel verschil en Johannes is mooi slank maar geen spillenbeen. Dus dat kan weer retour afzender baal der wel van precies hetzelfde als vorig jaar, nou ja maandag halen ze het weer op. Ik ga later wel op zoek bij andere web shop. Ik wilde naar de Nieuwjaars receptie van de gemeente Lelystad, maar ja dit is ook een van de laatste keren dat Johannes en ik samen even weg kunnen en ik wil mijn rolstoel testen in de Orchideeën Hoeve. Zodat ik zelf verzekerd daar ook heen kan als Johannes voor werk in buitenland is. Dus gisteren knoop door gehakt en we gaan naar de Orchideeën Hoeve, Goed dan komt de taxi en samen gaan we naar de Orchideeën Hoeve en dit keer reis ik in mijn elektrische rolstoel. Na het ongelukje met de vorige rolstoel heb ik heel veel moeite om weer te gaan rijden en dingen te doen,  de vakantie in Tesselhuus zorgde voor grote verbetering en langzaam komt er een beetje vertrouwen in  deze stoel. Angst is een vreemd iets en dit zit veel dieper dan ik ooit had verwacht, ik dacht nieuwe stoel en een veilige en hoppa klaar nou mooi niet het is hard werken, veel angst overwinnen met of zonder angstaanval erbij en kortom  een menselijk brein is raar in elkaar gezet en kost soms moeite maar is wel te veranderen.  Het is prima te doen en ik ben blij dat ik het nu een keer gedaan heb, ok ik durf niet naar trouwkapel in vlindertuin te hoog maar dat hoeft niet beneden vermaak ik me al prima tussen de vlinders. Verder na de vogeltuin is er een stukje brug wat ook niet echt veilig is dat is namelijk zowel horizontaal of verticaal scheef en dan verliest de stoel grip e glijd ik weg, gelukkig railing en dikke paal  dus geen plons, maar ok dat los ik dan op om terug dezelfde weg als erin te nemen.  We vermaken ons prima en hebben lekker een lunch gegeten en koffie en daarna weer terug. Het is erg koud buiten brr blij dat ik niet naar  de receptie ben gegaan dat was grotendeels buiten, er was namelijk ijsbaan op stadhuisplein. Thuis gekomen opwarmen en nagenieten, dit kan ik dus ook mooi alleen doen en ik heb jaarkaart en die gaan we ook verlengen dus  ik zal daar met regelmaat te vinden zijn bij de vogels, vlinders en aapjes. In de avond lekker tv gekeken en dan bedtijd.

 

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.