Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

8jan/160

’t steuntje komt mij steunen

Het is alweer vrijdag en Sjoerd is nog ziek helaas, hoop dat die snel opknapt. Eerst koffie en dan vervolgens kamt de post met vele pakjes, leuk allemaal leuke prijzen gewonnen. Een surprise pakketje met luchtjes,  make up spullen en een paar oorbellen, xbox360 spel en een sleutelhanger die  flesjes kan openen van Batman.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ik neem contact op met 't steuntje ik heb hier lang over nagedacht en ook getwijfeld, maar nu een gesprek met haar gepland. Ze heet Melisa en ze doet licht huishoudelijk werk op uur basis en je ka ook allerlei klusjes op een strippenkaart afnemen. Omdat Sjoerd er twee keer per jaar 4-6 weken niet is wil ik haar dan inzetten, of zoals nu als hij ziek of afwezig is. We hebben leuk gesprek en woensdag  komt ze om de ramen even te doen, daar komt Sjoerd us nu niet aan toe. Dus vanaf nu heb ik aanvulling op Sjoerd en als Johannes weg is kan ik haar altijd benaderen voor eigenlijk alles, dus daar ben ik erg blij mee. Na het leuke gesprek wisselen we info uit en gaat ze weer naar huis.

Dan komt de Sreekbox dat is een box vol groente, spullen waarmee je dan 3 complete maaltijden kan maken, ik kocht deze heel goedkoop via de veiling. Ik zou hem niet elke week willen, maar zo een keer tussendoor erg leuk. Dit keer recepten en spullen  voor:
Spruitentaart met kip 
Gemarineerde speklap met bleekselderijsalade 
Gevulde lente-ui pannenkoekjes
Dat laatste hou ik niet van en zal ik pannenkoekjes vervangen door rijst. Het zijn op zich makkelijk en snel klaar recepten maar wel met dubbele dingen zoals eerst koken dan bakken, eerst koken en dan oven in maar ok komt wel goed.

 

 

 

 

 

 

 

Dan gaan we eten en in de avond plannen we de zaterdag, er is nog een ding wat ik wil doen en proberen namelijk  zodat ik zeker weet dat ik het zonder Johannes kan doen, morgen meer hierover. Nog wat tv en dan bedtijd.

 

 

 

 

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.