Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

7jan/160

Gesprek over WMO Hulpmiddelen

In de ochtend lekker thuis bezig geweest met pc, dieren en de andere dagelijkse zaken. Dan tegen de middag komt de taxi en haalt me op en ik ga naar centrum. 'T Getij is een klein, leuk en erg gezellige tent waar je kunt eten en wat drinken. Daar heb ik afgesproken met Bas de Reus van GroenLinks Lelystad en Hans Zaal van Leefbaar Lelystad. Heerlijke koffie! Dat gaan we onthouden want ik ben dol op koffie en het is ook toegankelijk, nee gee wc voor me maar dat is meestal zo. Het is een goed gesprek en we gaan aan de slag. Na het gesprek gaan we ieder onze weg eerst de wc opzoeken in stadhuis en dan kleren scoren voor Johannes, ik moet overhemden en broeken hebben nou dat is moeilijker dan ik dacht  rij rondjes en slaag nergens. Het is ondertussen koud en ik ben nat geregend en ga schuilen in de  Duurzaamheidswinkel en klets met wat bekenden. Dan komt de taxi en snel naar huis opwarmen. Uiteindelijk bestel ik dan maar online bij Wehkamp eens zie wat dat is, vorig jaar ging dat ook fout omdat we maat 50 wilden en 42 kregen en na drie keer bleek er gewoon geen maat 50 meer te zijn pffff Maar goed nieuw jaar nieuwe kans en meestal gat het perfect via Wehkamp. In de avond lekker relaxed niets bijzonders gedaan. Was ook moe en nog steeds koud van het buiten rijden brrrr. Ik kreeg ook vandaag een mail van de wethouder Sparrenboom over mijn inspreken WMO Hulpmiddelen,  per oktober dus nieuwe  leverancier ben erg benieuwd wie er wint.....aanbesteding  en of men het kan waar maken. Inspreken helpt dus wel want er wordt dus echt geluisterd e je krijgt ook netjes antwoord tenminste van deze wethouder wel, met dat speeltuin gebeuren  niet.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.