Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

5jan/160

Trippelstoel oud en kaduk

Sjoerd kwam dus niet heeft griep en is thuis. Ik begin met koffie en dan komt Wouter, samen koffie en dan haalt hij met Johannes het konijnenhok naar voren in een keer en in zijn geheel super. Ben erg blij met je hulp Wouter. Dan gaat Wouter weer  en ik maak het hok nog wat meer schoon, doe een was en rommel in huis. Welzorg komt en jawel precies wat ik al zei stoel is stuk, motor begeeft het en stoel is te oud dus men gaat het voorleggen bij Ohra en wij wachten af. Mijn nieuwe schoenen komen binnen en passen prima, ik krijg ze ook nog zelfstandig aan en waggel er lekker de rest van de dag erop, even goed in waggelen. Het is koud buiten als ik weer nieuwe bollen ophang voor de mussen, ze hebben honger. De telefoon werkt nog niet goed, maar goed is ook nog geen 72 uur voorbij, maar ik vind het maar wat lastig. De dag verloopt verder snel e rustig, ik maak lekker bloemkool met hamburger en aardappels en het smaakt prima. In de avond lekker wat tv en dan bedtijd, morgen weer infuus. In het noorden schaatst men op de straten en morgen zou ook hier ijzel en sneeuw kunnen komen, ik hoop het niet, ik hoef niet naar buiten maar de verpleegkundige moet altijd van hort naar her dus hoop vooral voor hem dat het mee valt.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.