Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

4jan/160

Ohra, Welzorg en Ziggo

Ok de eerste werkdag van 2016 en  wat een begin zeg..pffffff  Johannes begint met zijn nieuwe functie en werkt vandaag thuis. Ik heb geen echte afspraken maar moet een monteur hebben voor mijn trippelstoel. Goed mijn trippelstoel heeft kuren dus er moet een monteur komen, lijkt logisch en simpel maar alles behalve dat is de waarheid. Eerst maar eens naar de zorgverzekeraars site om te zien wie ze gecontracteerd hebben...geen info dan bellen.....Welzorg Almere en krijg een nummer in Amsterdam. Goed bellen en dan weten zij nergens van...doorverbonden en ook zij weet nergens van en wil contract info euh hallo ik ben een verzekeringsnemer niet de verzekering hoe moet ik nu aan die info komen? Ja geen idee discussie typisch WELzorg weer dus ik beëindig dit gesprek en bel weer met Ohra .......ook hier discussie wan tik kan gewoon WELzorg bellen, nu dat kan dus niet weer uitleggen en weer discussie lekker begin en ik stel voor dat zij zelf dan maar gaan bellen en mij laten bellen door monteur voor afspraak en graag een die met jullie contract heeft. Ze overlegd en besluit dat dan maar te doen....ben nu benieuwd wanneer ik een monteur heb ongelooflijk bureaucratie en geldverspilling en vooral energieverspilling 2,5 uur later en nog geen afspraak.
Goed ondertussen drink ik wat koffie en rommel rustig op de pc en dan belt Welzorg en wil afsprak maken wordt morgen, maar niet om mijn stoel te repareren nee om een oordeel te vellen want de stoel is over de economische waarde heen....of die verder nog goed is tja dar kijkt men niet na...dus nu komt men morgen eerst kijken of de kosten van reparatie opwegen tegen een nieuwe...nou deze stoel koste bijna 3000 euro en dat was nog tweedehands ook dus ben erg benieuwd wat er gebeuren gaat.....want een nieuwe stoel is nieuwe aanvraag dus gesprekken, papierwinkel en passingen en ik wil gewoon deze stoel want die zit echt goed voor me! wordt morgen vervolgd.......
Nou we gaan het morgen wel zien, ondertussen wordt duidelijk dat er probleem is met mijn eerste telefoonlijn van Ziggo, dus ik bel ze wan tik kan wel bellen maar niet gebeld worden, in eerste instantie ligt het natuurlijk bij mij en zou het aan mij telefoon liggen. Ziggo stelt als lijn 2 het wel goed doet is lijn 1 ook goed. Goed wij gaan testen maar als ik de nieuwe telefoon van Johannes erop doe gebeurt er precies hetzelfde, als ik het omdraai ook, als ik alleen mijn lijn gebruik ook kortom alles geprobeerd e gedaan en probleem zit in on ze eerste lijn, de lijn die ik altijd gebruik e iedereen het nummer van heeft. Dus weer Ziggo gebeld en ja hoor toch een probleem met maar één lijn en ze gaan ermee aan de slag e dat duurt maximaal 72 uur dus tot einde van de week en dan loop ik dus het risico dat mijn modem weer vervangen moet worden  nou we gaan het wel zien. Het is een eerste werk dag zie wat er allemaal mis kan gaan.

In de middag zet ik het konijnenhok op Facebook en wacht wel rustig af, de konijnenopvang had hem niet nodig dus hang er toch prijskaartje aan want het hok is nog geen jaar oud en was 200 euro en nu nieuw nog 145 en dus vraag ik 50 euro. Ik rommel door en opeens de ene mail a de andere.....wowie wat een belangstelling en  binnen een uur is er afspraak en morgen haalt men het hok op. Dat is mooi want morgen komt Sjoerd dus die kan dan met Johannes het vast van achter naar voren brengen. De boodschappen komen en dan maak ik lekker eten en Johannes is druk met zijn werk. Dan belt Sjoerd hij is ziek  en dus komt hij niet, ok dan kijken of mijn broertje in de stad is om het hok te verplaatsen en nee, maar Wouter wil wel komen helpen morgen super ook weer opgelost.
In de avond hoor ik dat Henk van de IC af is en is verplaatst naar ziekenhuis veel dichterbij hun huis en dan kan Etty nu eindelijk weer in haar eigen bed slapen en op en neer reizen naar Henk, dat is erg goed nieuws en ook voor Henk want hij gaat goed vooruit. Etty logeerde al sinds 22 december bij de kliniek waar Henk verbleef dus ben erg blij voor hun. Dan kijken we nog wat tv en is het hoogste tijd om te gaan douchen. De eerste werkdag van 2016 en wat voor een...........morgen komt Welzorg en zien wat er dan gebeurt.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.