Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

3jan/160

Zondag laatste vrije dag voor het normale leven begint

Vandaag ook weer uitgelspen, morgen begint het normale leven weer,  nou ja niet helemaal natuurlijk want Johannes begint dan in zijn nieuwe functie en we zijn erg benieuwd. Dat wordt meer reizen, meer avond telefoontjes geen idee we gaan het allemaal wel zien hij heeft er veel zin in en dat is het belangrijkste. Hij moet het werk leuk vinden. Vandaag doen we weinig, mijn trippelstoel doet raar dus morgen eens een monteur erbij halen en zien hoed at gaat in 2016. We kijken tv en het is best redelijk weer zeker voor december en Johannes besluit het buitenhok van Snuffie te verwijderen en dan kan ik het hok op Facebook aanbieden. Het wordt nu wel anders en kaal in de tuin, de container zit nu vol en de tuin is winterklaar er is alleen nog geen winter.

Ik heb de boel in de keuken omgegooid, de grote bak is nu voor plastic, blik en pakken en de smalle voor restafval. Restafval wordt steeds minder  want papier , plastic, blik, pakken en groen gaan apart en ondanks dat is die zak altijd zwaar en nu de bak kleiner is kan ik de zak als het moet er ook uit krijgen. We proberen zo goed mogelijk te scheiden maar zou het wel zo fijn vinden als we ook container krijgen  voor plastic of dat het wordt opgehaald, wegbrengen is best wel lastig  is niet dichtbij en in winter mij te koud, te glad en noem maar op.  Maar goed we doen het toch voor het milieu en slaan ze op in berging en Johannes brengt het regelmatig weg.  Dan heb ik miniprullenbak voor de gebruikte DC cups, ondanks uitlek bakje  blijft er altijd veel vocht in en dus vocht in je zak en met pech natte vloer en dat ben ik nu zat dus nu in mini prullenbak en als die vol is leeg ik die direct in container, probleem opgelost. Geen natte  boel meer.

We zijn it weekend niet naar Henk e Etty geweest, maar het gat langzaam aan steeds beter gelukkig hopelijk mag hij snel van de IC af. We kijken of we binnenkort een keer die kant op kunnen, moet in weekend en die zijn schaars, komend weekend nieuwjaarsreceptie en ik hou ook dit jaar de regel aan 1 ding per weekend omdat het anders voor mijn lijf veel te veel wordt.

We kijken naar een nieuwe serie op Netflix, Once upon a time, erg grappig sprookjes die he t echte leven en ik vind het erg leuk gedaan en gelukkig ken ik de sprookjes goed dus kan snel de links leggen, is ook spannend.
Daarna is het bedtijd......

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.