Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

27dec/150

Nog een heerlijke zondag met Lianno

Iedereen heeft lekker geslapen tot een uur of half 10 en toen aan de koffie en een kerstbroodje erbij. Lianno lekker douchen en wilde toch zijn har korter hebben dus dat kon geregeld worden. Tondeuse en hoppa mooi kort koppie, ziet er weer piekfijn uit. Lianno vroeg of en wanneer ik zijn home pagina kon bijwerken, nadat ik hem helemaal vernieuwd heb was ik nog niet met alle jaren kaar dus daar lekker heel de dag mee zoet geweest, samen de foto's gekozen en zie het resultaat hier Lianno zijn pagina  In de middag hebben we samen heerlijk op nieuwe diner4all gourmet gegourmet, heerlijk alles opgemaakt en het ws weer super gezellig. Ook Lianno vind deze set geweldig leuk dus de oude kan eruit en de nieuwe is helemaal in en top. Dan nog even samen gamen en is het tijd om naar de groep te gaan. Het waren weer twee geweldige dagen die veel te snel om waren. Op de groep even zitten praten en zijn mentor  nam afscheid en was extra gebleven om ons en Lianno  speciaal gedag te zeggen. We wensen haar suc6 met haar nieuwe baan, mooie plek voor haar veel kansen en uitdagingen. Dan gaan wij terug nar huis en thuis nog even zitten koffie en dan bed in morgen weer drukke dag.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.