Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

23dec/150

Infuus laatste van 2015!

Vandaag beetje uitgeslapen tot 9 uur en dan  prijsvragen doen, wat rond bellen voor bewoners noodopvang en dan is het tijd voor infuus.

Tijdens infuus kijk ik naar mooie film, lekker zoet Snowglobe. Alles gaat goed en na infuus eten we gezamenlijk chinees, laatste keer dit jaar en dan op naar volgend jaar, dan komt deze verpleegkundige al weer voor het 9e jaar aan huis om de wek infuus geven. We wensen elkaar fijne dagen en hij gaat en we zien elkaar weer in 2016 volgend jaar klinkt heel erg ver, maar is er voor je het weet.  Ik maak me zorgen om mijn vriendin Elisabeth en haar familie haar vader is erg ziek en is gisteren opgenomen op IC, zorgelijk en vlak voor de feestdagen.......ik hop, bid dat alles snel goed komt. Weet dat we aan jullie deken mensen! We sturen veel sms'jes want haar odeurs wonen in Duitsland, we zijn er  van de zomer geweest mooi huis en mooie omgeving en hele leuke mensen. Komend voorjaar wild ik er heen gaan met de taxi als Johannes bv toch op reis is voor werk. Dan bellen we Lianno die helemaal  bezig is met vuurwerk en oud en nieuw, tja jongen van 14 jaar en helemaal hyper van vuurwerk.....lol maar eerst kerst end an pas oud en nieuw en hij komt dit jaar  2 dage en een nacht, heel super gezellig en we hebben al plannen en Lianno wist precies wat hij graag zou willen doen met kerst en komt helemaal goed.  Dan nog wat rommelen en bed tijd, ben moe heb veel gedaan e ook leuke dingen maar ook leuke dingen kosten veel energie. Ik heb vandaag nog een heerlijke ambachtelijke kerstbol gewonnen bij mijn favoriet Ah Voorhof, morgen ophalen.

 

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.