Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

20dec/150

Ina en Hanneke op bezoek

Vandaag weer beetje uitgeslapen en lekker aan de koffie, snel de prijsvragen doen en Johannes doet de dieren. Daarna komen Hanneke en Ina erg gezellig wordt het we kletsen, lunchen samen. Johannes krijgt een mooi fossiel uit Peru , hij heeft er meerdere en spaarde stenen die liggen in vitrine kast en deze gaat erbij. Het is een hele mooie. We krijgen ook een mand met hyacinten heerlijk hopelijk bloeien ze snel ben dol op die geur. De middag vliegt om en vanwege Hanneke der werk heeft ze interesse in hulpmiddelen dus rondje huis en ik laat de wc lift zien en proberen, tevens de benenlift bij bed en de sok aantrekker en dat is leuk. Eind van de middag gaan ze weer naar huis en het was super gezellig. Wij eten lekker  eten dat we bestellen bij India's  bezorgdienst en genieten daar van. In de avond  de prijsvragen, spelletje en er komt uitnodiging voor overleg  bel team coördinatie noodopvang vluchtelingen dat is morgen avond, nou mooi aan de slag daarmee. Johannes zou eigenlijk nu vrij  zijn tot 4 januari 2016, maar door de nieuwe functie is dat gewijzigd en moet hij morgen werken e ook 29-30 december de rest is hij wel vrij.  Nu lekker douchen en bed in.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.