Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

19dec/150

Winterbanden Orchideeën Hoeve vol kaarsjes

Vanmorgen vroeg op en na de koffie naar Profile Tyrecenter Flevobanden om de winterbanden erop te laten doen, onze zomerbanden liggen dus nu in de opslag. altijd gezellig nu was Michel er dus even bijgepraat terwijl de jongens de banden deden en na 45 minuten was alles klaar.  Naar huis en belde na lange tijd weer eens met Nienke, was te lang geleden en gezellig zitten kletsen., Tijdens het gesprek kreeg ik toch weer zin om naar de orchideeën hoeve te gaan, daar is alles in kerstsfeer en bijna 5000 kaarsjes en diverse soorten lampjes en kerstmarkt. Ik wilde niet vanwege de drukte maar  nee we gaan toch. Ik bel nog even met mijn moeder en  tijdens dat gesprek komt he took weer te sprake en ze gaan gezellig mee.  Eerst doe ik mijn dagelijkse dingen en dan eind van de middag halen we de moeders op en gaan naar Luttelgeest. Het is inderdaad erg druk, maar goed knop om en niet nadenken eerst samen avondeten eten en dat was heerlijk en gezellig en dan de mooie tuinen in, het  druk  We zijn binnen heel anders dan met licht, geen dieren  wel de mooie  nieuwe atlasvlinder en de vogels slaan we over mij te vol daar. Erg genoten van de kaarsjes en lampjes mooi gedaan. Blij dat we toch gegaan zijn, maar volgend jaar sla ik over te druk. Ik vind het ook  bijzonder en leuk om een keer gezien te hebben maar met dag licht is het zoveel mooier en zie je als je vaak gaat zoals ik altijd wat anders. ook de kerstmarkt daar over gegaan en ik heb 3 droge worsten uit Friesland  en  een half geitenkaasje met pesto, een half geitenkaasje met tzatziki gekocht, dat wordt smullen en de kaasjes  zijn van die kleine ronde dus best wel veel. Thuis gekomen lekker niets bijzonders en dan bed in. Foto's moeilijk  door  donker en licht maar hieronder, voor grotere afbeelding klik je op de foto.

 

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.