Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

18dec/150

Vrijdag

Vandaag op tijd op Sjoerd komt en doet zijn ding, samen aan de koffie. Ik ben druk met prijsvragen, spelletje en inmiddels bijna helemaal bij in mijn forum, nu de map maandelijks nog. Het is een rare dag vandaag en vliegt om,  doe de dieren en  eind van de middag komt Judith onze kapster, beide weer heerlijk kort koppie. Eten maken en dan nog wat tv en is alles weer gedaan. Ik heb voor de feestdagen een nieuw gourmetstel besteld eentje waarbij je op je eigen bord bakt, en ik er dus altijd goed bij kan. Nu kan ik er vaak niet bij en laat ik het anderen doen, tot ik deze Princes diner 4 all zag ik ben erg benieuwd. Het is voor 4 personen maar kan dus ook met 1, 2 of 3 dan laat je gewoon die borden weg. Je kan alles in vaatwasser doen en simpeler kan het niet. Ik vind dit erg gezellig en leuk bedacht en hoop dat die goed bevalt. Groot voordeel is als er nu een vegetariër eet bij os dan heeft die ook geen last van het vlees meer,  je kan ook elk bord afzonderlijk aan en uitdoen.

Ik ga vroeg plat morgen vroeg op om winterbanden te laten plaatsen.

 

 

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.