Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

14dec/151

Thuis revalideren/trainen met Eureva Motomed Viva 2, heel erg duur grapje!

Tijdens mijn revalidatie in Reade heb ik kennis gemaakt met de Eureva Motomed Viva 2, eindelijk een apparaat waarmee ik goed mijn benen en armen zittend kan trainen en het voelde heerlijk. Bewegen si goed zeker voor mij ik heb zon 40 kilo overgewicht en zeer slecht lijf dus dit is naast mijn  eeuwig durende dieet een noodzaak, voor afvallen en goede doorbloeding omdat ik gewoon veel zit. Nu mis ik dat heel erg, dus kocht ik een mobiliteit trainer en train daarmee armen, gaat goed maar niet zo goed als met de Eureva Motomed Viva 2 en benen lukt niet te weinig spierkracht om mijn benen goed te houden en de voetsteunen  val ik dan steeds af, helaas. Klik op foto of op Eureva Motomed Viva 2 voor meer info

Ik dus op zoek naar sportschool in de buurt, maar ja erg leuk alleen toestellen die je moet beklimmen en dat kan ik natuurlijk weer niet. Ik wil niet steeds naar fysio kost teveel voor iets wat ik zelf kan en daarbij is de reis naar Amsterdam ook erg zwaar en het onderhouden van  lijf en geen verbetering dus dat is mijn ogen zonde van fysiotherapeut zijn tijd, daarbij zijn er altijd wachtlijsten dus die optie valt weg.

Gewone fitnes spullen haal je voor een paar honderd euro goed spul en dus ik op zoek naar de Eureva Motomed Viva 2 en ik vond hem uiteraard en kosten zon kleine 4000 euro! Ik had niet anders verwacht het label professioneel, zorg hulpmiddel maken de prijs snel hoog, maar dit is wel heel erg hoog. Goed op zoek naar een plek waar je hem kan huren, nou nergens dus wel al die gewone dingen waar je op klit maar niet een waar je aan kan zitten. Dan een tweedehands misschien nergens te krijgen. Via zorgverzekering kom je nergens, Icare ook niet. Goed dan blijft r maar een optie over weer gaan sparen tot ik 4000 euro heb.

Ergens wordt ik hier heel boos over want alles gaat uit basispakket, mijn extra uitgebreide aanvullende zorgverzekering helpt ook niet, Icare lidmaatschap ook niet.  Wij hebben best goed inkomen samen en sparen ook maar nadat  de lease auto wegging moest er andere auto komen waar ik ook  in kan komen,tweedehands scootmobiel (3000)zelf gekocht omdat ik elektrische rolstoel heb voor dagelijks leven en je uiteraard maar een rolstoel van gemeente krijgt, maar ik soms op goede dagen lekker wil toeren en daar makkelijker boodschappen mee kan doen. Een wc lift met bidet (6000) en laatst mijn benenlift om zelfstandig in en uit bed te komen (2200) en dan moet je wel heel rijk zijn om zoveel spaargeld achter de hand te hebben, naast het feit als je spaargeld hebt het CAK ook weer meer wil kortom links en rechtsom  loop je gewoon een keer vast.

Ik zal wel gaan sparen maar wie weet leest iemand dit die er nog eentje heeft staan en hem kwijt wil of heeft iemand wat euro's over dan zijn die heel welkom.
rekening NL51INGB0005800866  tnv M.E. Pijnacker Hordijk - Weber te Lelystad O.V.V Eureva Motomed Viva 2

Ik ben naast mijn 5 chronische ziekte ene gelukkig mens en zal dit wel op een of andere manier ooit voor  elkaar krijgen en tot die tijd ben ik erg blij dat ik na jaren nu zelfstandig mijn bed in en uit kan op elk gewenst moment en zo lekker kan gaan dromen van het moment dat ik de eigenaar wordt van een Eureva Motomed Viva 2  en daardoor mijn lijf beter in vorm blijft.

A girl can dream....

Reacties (1) Trackbacks (0)
  1. Goedendag,

    Ik weet niet of je nog behoefte hebt aan een motomed beentrainer, maar eventueel heb ik er een als je zelf voor transport kunt zorgen, voor rond de 1500,-. Is wel gebruikt, maar verder in prima conditie.

    Mvgroet,

    Jan-Dirk Meijering
    jdm@kliksafe.nl


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.