Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

8dec/150

Mantelzorg cadeau voor Johannes!

Het is dinsdag dus is Sjoerd is er en erg gezellig en bijna weer heel schoon huisje Ook gezellig even gepraat met werklui speeltuin en het schiet op.......
Ik had voor het eerst voor Johannes (stiekem) een mantelzorg cadeau aangevraagd, ik ging ervan uit dat wij niet in aanmerking zouden komen maar na mijn medische coma 2013, 2 operatie in 2014 en opname in 2015 en alle vrije dagen die dat koste vond ik het wel leuk idee en het is gebeurt, ik kreeg een brief dat we een Lelystad pas met tegoed 200 euro erop krijgen......hoe cool is dat en Johannes kan er mee doen wat hij wil en was blij verrast. Johannes zegt altijd maar het hoort erbij maar ik dacht er nu even anders over. Ik ben er erg blij mee en Johannes ook.
Dan de dieren verzorgen, wat in huisje rommelen en uiteraard veel tijd op internet ivm prijsvragen en adventskalenders, is echt verslaving die prijsvragen.  In de avond gaan we naar onze favoriete AH, AH de Voorhof voor speciale vip avond ivm kerst,  en het is druk maar erg gezellig, leuk versierd en allemaal hapjes en drankjes. Leuke dingen die straks met de feestdagen kunnen en we keltsen met bekenden en daarna weer naar huis. Nog wat tv en dan lekker bed in.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.