Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

5dec/150

Sinterklaas met Camiel

Vanmorgen beetje uitgeslapen en rustig de dag begonnen. In huis gerommeld, prijsvragen gedaan en spelletje. Uiteraard onze dieren verzorgd. In de middag kwam Camiel, hij komt voor onze verjaardag voor ons koken en neemt alles dus mee. Het is er gezellig en hij maakt Stoofvlees met bier & stroop met zoete aardappelfriet uit de oven. Het is heerlijk en alles gaat op! De nieuwe en gewonnen stoofpan is in gebruik genomen. Super bedankt voor de heerlijke maaltijd en de gezelligheid Camiel.


Afgelopen dinsdag ben ik naar de gemeenteraad geweest om in te spreken over WMO hulpmiddelen aanbesteding en er is geluisterd, want de columnist van Flevopost Kees Bakker heeft er een stukje   over geschreven en dat is online te lezen en ik ben daar trots op, bedankt Kees Bakker. Klik Hier en lees zijn stukje. In het stukje staat maar ene halve achternaam en die is fout maar dat maakt niet uit de inhoud is waar het omgaat.

Na het eten nog gezellig zitten kletsen en toen ging Camiel naar huis en ik keek nog even mail na en had wederom een prijs, dat is nummer 4 erg leuk.

 

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.