Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

2dec/150

Degu heeft eindelijk complete inrichting in kooi

Vanmorgen al vroeg op en naar de tandarts. Dit jaar zit hij 35 jaar in het vak en ik was zijn eerste patient echt cool toch op naar de 40 jaar!  Daarna moet Johannes gewoon werken en doe ik mijn eigen dingen.  Het is druk in prijsvragenland, alle adventskalenders maar ook veel meer acties en prijsvragen dus lekker druk, nu hopen op veel leuke prijzen.  De dag is zo om....men is ook begonnen aan de speeltuin. De post brengt dan eindelijk het spul voor de degu kooi, heleboel hout en we moeten dat eerst in elkaar zetten en dan in de kooi inbouwen, hele klus maar goed gelukt! Kwik is blij en begint direct met knagen, lees slopen LOL Vanavond bellen we niet met Lianno de groep viert Sinterklaas, dus dat komt morgen. Nog wat tv en dan lekker slapen.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.