Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

30nov/150

Op naar December!

Mooi op tijd op ik heb administratie te doen, moet dingen voorbereiden voor ALV Leefbaar Lelystad. Dat lukt allemaal prima, uiteraard nog even via telefoon met Wouter de laatste puntjes op de i zetten en dan zijn we er weer klaar voor. Voor nieuwe leden badge gemaakt.
Het is tijd voor de donkerde dagen verlichting, maar ja vorig jaar zijn de leuke ijspegels kapot gegaan, dus al tijd je op zoek naar andere en nu gevonden. Mooi blauwe lampjes voor in keuken bij raam dat tegen plafond zit en voor in woonkamer, ook meteen 2 mooie led sterren. Helemaal blij ermee en het komt  einde van de week binnen. Kerstboom, stukje en  echte kerstversieringen pas na Sint en de verjaardag van Johannes.

 

 

 

 

 

Dan eten maken en eten, op naar de AH om lekkere pepernoten te halen voor bij vergadering. We hebben een druk bezochte vergadering die goed  en gezellig verloopt. a afloop even na praten en ik wordt herkent door iemand van Facebook  knap gedan Johanna H, we praten hele eve  en dan brengen wij Jos E thuis en gaan ook naar huis. Moe en voldaan nog kop koffie end an bedje in!

 

 

 

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.