Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

27nov/150

Een dikke kater zonder alcohol, het kan echt!

Ik stond op met een flinke kater en ik gebruik niet eens alcohol. Soms ben ik echt een borderliner en soms merkt niemand dat het zo is. Een simpel conflict als dit maakt mij onzeker en verwart, wat deed ik fout? wat ging er fout? Wat moet ik volgende keer anders doen? Kortom heel druk hoofdje, weinig slaap en dus een kater-gevoel.

Ik kende iemand al ruim 12 jaar op internet veel contact en ze had het zwaar nu dus ik trakteerde haar op concert Kenny B regelde kaarten en zorgde voor slaapplek hier was allemaal leuk tot ze las op mijn FB pagina dat ik een gratis cd kreeg van de band nadat ik op hun pagina had gereageerd en die wilde zij ook en met handtekening en ze stuurde mij een bericht of ik dat wilde doorgeven aan hun,  wat ik natuurlijk niet wilde en lang verhaal kort heftige discussie over sms en op mijn FB pagina, daarna heeft ze me geblokt. Compleet verrast door alles wat ik voor me voeten gegooid heb gekregen zoek ik het natuurlijk bij mezelf ik ben naïef en wil altijd mensen blij maken en zou soms graag leren hoe mensen het doen om voor alles een excuus te hebben of iets of iemand de schuld kunnen geven van wat hen overkomt, maar nee zo ben ik ook weer niet. Ik heb nu een kater en les geleerd. Daarnaast wat me niet dood maakt me sterker en wie weet ....ooit leer ik mensen toch beter in te schatten............leven is lastig, mensen zijn lastig en ik ben lastig.

Ik ben ik en ik ben trots op wie ik ben!

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.