Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

25nov/150

Gezellig Face Time en infuus

Vandaag infuus dag dus verder rustig aan gedaan. De band waarover ik al schreef die optrad bij Kenny B stuurt me een cd op hoe leuk is dat. Ben benieuwd hoe dat gaat klinken in ieder geval kan ik het dan beter verstaan omdat geluid en stemmen in evenwicht zijn. Gezellig heel even op chat gezeten met een van hen en dat was leuk. Heel erg bedankt alvast voor de cd.
Infuus ging goed en snel, lekker wat tv gekeken en samen heerlijk gegeten. Daarna belde Lianno ook erg gezellig en hij heeft een mooie surprise gemaakt en zat te vissen naar die van hem, maar heb niets gezegd alleen dat het jongensachtig is. Heb zin in ons sinterklaasfeestje. Daarna Facetime gepakt en eens gekeken of dat werkt, nou dat werkt gezellig met de moeders die in Portugal zitten bij gepraat met beeld en geluid. Geen haperingen dus beide kanten hadden goed internet, erg leuk zo ver weg en toch dichtbij. Dan is de dag om en ga ik lekker douchen en bed in.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.