Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

24nov/150

Revalidatie bij Reade afgerond!

Vandaag vroeg op en Sjoerd kwam, heel gezellig en uiteraard schoon huisje. Het is vandaag echt vies weer, natte sneeuw, koud, guur, hele harde wind en bergen water, hagel komen er naar beneden. Goed ik nam vroeg ene lunch want de taxi kwam om 11.45 uur en dus op naar Amsterdam. Ik sluit daar vandaag alles af en in februari nog controle gesprek met revalidatiearts en uiteraard kan ik altijd met vragen of nieuwe problemen contact opnemen. Het was een compleet programma waarmee we startte maar al snel bleek dat ik heel veel kennis heb, de dingen doe zoals het het beste is en ik dus weinig verbetering kan gaan aanbrengen. De krampen zijn heel erg verminderd en de conclusie daarvan kan dus zijn dat de medicatie die nu is gestopt voor cholesterol de oorzaak was een andere reden kan zijn dat ik sinds een tijd voedingssupplementen gebruik en die hebben denk ik ook aandeel hoe dan ook, nu gaat het wat de krampen betreft 95% beter. Ik had ergens beetje de hoop dat ik het allemaal niet zo goed deed, want dan kon er nog veel verbeterd worden maar dat is niet zo, andere kant is dat ik het dus goed doe en dat ik al die tijd geen extra klachten heb veroorzaakt door verkeerd gedrag, maar heel goed en serieus luister naar lichaam.  Het lichaam dat mij door 5 chronische ziektes  een soort gevangen laat zijn  in dit lijf, maar goed dat maakt dit leven ook weer extra uitdagend. Tja positief blijven is toch soort hobby geworden.  Het was niet zo lang en het reizen was best wel pittig, met la die drukte rond Amsterdam, files en  dergelijke, mar het was ook een hele verademing vergeleken met de Trappenberg waar ik al vaker was. Hier werkt men stukken fijner en efficiënter, luistert goed en  dan is het simpel wat zijn je doelen en/of vraagstukken, wat heb je ervoor nodig en aan de slag ermee. Alles vanuit jou en op jou aanwijzingen, je hebt echt zelf het heft in handen en dat vind ik echt wel prettig, geen tijd-energie of geldverspilling, heerlijk dat het kan. Als ik ooit nog hulp nodig heb zal ik zeker op hun beroep doen. Dan reizen we weer naar Lelystad...thuis gekomen niets gedaan aan de speeltuin nog.....en de kinderen zijn er weer druk aan het spelen.
Ik ben bezig met een sinterklaas surprise voor Lianno,  wordt mooi, veel knip, plak vouw werk en zere vingers maar we doen het met liefde en meer zeg ik hier niet want Lianno is nu al 14 en bijna 15 jaar en leest dus tegenwoordig regelmatig mijn blog LOL
Zo en dan vroeg mijn bed in morgen weer infuus!

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.